Om mig

Stine Glem

Baggrund

Sundhed, livsstil, psykologi, og mindset har altid fascineret mig så længe jeg kan huske, og det har været naturligt for mig at lytte til andre og hjælpe med udfordringer. Det motiverede mig til at tage en  Professionsbachelor i Global Nutrition and Health på Metropol, hvor jeg har specialiseret mig som coach i livsstil og sundhed, så jeg er klædt på til det jeg brænder for. Jeg er altid i læring og er lige nu i gang med at tage endnu en coaching uddannelse hos Brian Johnson, som har stiftet Optimize Coaching. Jeg læser også til psykoterapeut på I.D. Academy (mere info her).

Jeg underviser ugentlige yogahold i Fysisk Form på Østerbro og har været på 3 længere rejser til Costa Rica, hvor jeg har uddannet mig i yoga hos Joe Tuplin.

Jeg er også uddannet fitness og aerobic instruktør og arbejder som personlig træner og holdinstruktør. Lige nu har jeg faste timer i Fysisk Form på Østerbro i bl.a. spinning, styrketræning, TRX og yoga.

Hvis du har lyst til at læse mere om min historie, så kommer den længere nede.

– Stine

Vision

”Jeg drømmer om, at alle vågner op og bliver mere bevidste om alle de muligheder de har for at skabe et liv som stemmer overens med deres højeste værdier så de kan opleve mere opfyldelse, indre frihed og glæde.”

Mission

”Jeg hjælper dig med at være en bedre udgave af dig selv med mere energi, glæde, bevidsthed og nærvær ved at møde dig lige dér hvor du er og støtte dig i din udvikling.”

Min historie

Livsstilen i Atlanta, Georgia hvor min familie og jeg boede fra jeg var 5-15 år, har givet os meget frihed til at bruge kvalitetstid sammen og skabe et stærkt bond, som vi stadig har i dag. Den meget anderledes kultur har uden tvivl påvirket mig på mange måder.

Det har nok været med til at gøre mig meget åben, ufordømmende, drømmefølgende, og positivt indstillet. Siden jeg kan huske, har jeg også haft overbevisningen om, at man bør følge sine drømme og at alt virkelig er muligt, hvis man vil arbejde for det. Uden jeg måske havde ordene for det dengang, så mærkede jeg, at det var sandt, at man i høj grad kan skabe den virkelighed man ønsker. Jeg så også mange eksempler på andre i USA, som havde opnået deres drømme trods utænkelige udfordringer i livet.

Selvom min interesse for krop og sundhed måske ikke begyndte fra det sundeste sted, så gav det mig i en tidlig alder indblik i, hvordan det, at tage sig af sin krop via kost og motion, virkelig påvirker både udseende, velvære og energiniveau.

Jeg mærkede også et kæmpe drive til at hjælpe andre omkring mig, og jeg hjalp endda min veninde med at tabe 10 nødvendige kilo på en sund måde som 12 årig, og hun har takket mig lige siden for hendes udvikling og den bevidsthed som hun fik omkring kost, træning, og sundhed.

Selvom jeg dyrkede kropsidealer i magasiner og blev inspireret af kendisserne i USA i mine teenage år, så begyndte det at fascinere mig mere, hvad der egentlig lå bag denne jagt på perfektionisme. Psykologi og mindset blev det, som jeg var mest nysgerrig på, og sammenhængen mellem fysisk og mental sundhed optagede mig meget.

Jeg gik til gymnastik i mange år og senere blev jeg fuldstændig bidt af tennis. Jeg udviklede meget kropsbevidsthed gennem gymnastik, og jeg opbyggede meget mental styrke gennem tennis og turneringer. Pludselig havde jeg et helt andet forhold til mig selv, fordi jeg blev nødt til at være min egen bedste ven, hvis jeg ville vinde tenniskampe – uanset hvor dårligt jeg syntes jeg spillede og hvor sur jeg blev. Hvis jeg begyndte at blive forført at mine negative tanker, så kunne jeg lige så godt stoppe kampen med det samme. At mærke på egen krop, hvor meget sin egen ”self-talk” i hovedet påvirker psyken og performance var en kæmpe øjenåbner for mig, som nok er én af årsagene til, at jeg er så passioneret om mindset i dag.

Da vi flyttede til Danmark og jeg startede i gymnasiet, havde jeg pludselig en masse frihed, og det var lidt af et kulturchok. Tennisturnerings weekender blev udskiftet med fest og druk, og pludselig havde jeg også min første rigtige kæreste, som jeg var sammen med i 3 1/2 år. Jeg fik hurtigt nok af den festlige livsstil, og jeg fandt samtidig en masse glæde i at udvikle mig fagligt og få gode karakterer. Jeg var altid meget genert, men gymnasiet udviklede mig meget, og jeg kunne pludselig sige meget mere i timerne og fremlægge uden voldsomme nerver og koldsved.

Oplevelsen af, pludselig at have mange flere venner og have mere selvværd, efter mange års længsel efter det, åbnede også mine øjne for, hvad der er muligt i forhold til personlig udvikling. Der er ikke noget, man ikke kan ændre, hvis man har bevidstheden og viljen. Jeg havde sat mig for, at jeg ville ændre nogle ting i mig selv og gjorde alt hvad jeg kunne for at opnå det. Jeg ville bare have følelsen af, at være mere fri til at være mig selv, uden at tænke på hvad andre tænkte om mig – sådan rigtigt! Og siden de positive oplevelser, er jeg aldrig stoppet med gerne at ville udvikle mig, fordi det har gjort mig meget gladere og mere fri.

Efter gymnasiet var jeg meget i tvivl om hvad jeg ville. Jeg startede med at arbejde, så jeg kunne tjene penge, og tænkte, at så kunne det da ikke gå helt galt. Efter et tilfældigt møde med en tidligere gymnasieveninde i supermarkedet, bliver jeg inspireret af hendes rejseplaner til selv at undersøge mulighederne.

Et par måneder senere lander jeg i Nepal alene hos en Nepalesisk familie som er buddhister, spiser med hænderne, går på toilettet i et hul, og mediterer dagligt. Det fascinerede mig og jeg lærte meget. Jeg tog på retreat på et buddhistisk kloster i 10 dage og på en trekking tur i Himalaya bjergene i 12 dag uden mobil. Det viste sig at ændre hele mit syn på livet og mig selv rimelig drastisk. Bøgerne jeg havde fyldt min rygsæk med fra klosteret åbnede mit sind, og jeg blev draget af den beroligende følelsen det gav mig, at åbne mig selv op til noget mere end bare mine egne tanker og overbevisninger. Meditation og mindfulness blev vigtigt for mig, og jeg oplevede tingene anderledes og med mere nærvær og bevidsthed.

De næste par år hjemme i Danmark var ambivalente, og jeg følte både jeg havde det dejligt, men var også meget fortvivlet og overvældet af mine følelser og tanker om fremtiden og livet generelt. Jeg søgte dybere mening med alt og gav slip på meget, og pludselig var der heller ikke mange af mine relationer som føltes meningsfyldte.

Højskolelivet blev min nye hverdag i 2013, hvor jeg var omgivet af mange mennesker hver dag, men følte på ingen måde jeg passede ind. Jeg følte mig egentlig kun tæt på én veninde, og hun var den eneste jeg følte forstod mig og mine tanker. Hun blev én af mine bedste veninder i mange år og er det stadig i dag, fordi vi bl.a. kan udforske sindets dybder sammen og reflektere over alt. Idrætshøjskolen og teambuilder uddannelsen jeg tog i Sønderborg lærte mig mange ting og gav mig mange gode oplevelser, men mest af alt, lærte jeg nok, at det ikke nødvendigvis er bedst at følge flokken og være som alle andre. Det er okay at være anderledes, tænke selv, og vælge kvalitet over kvantitet når det gælder relationer.

Da jeg kom hjem igen, var min krop i mellemtiden blevet meget tungere end jeg havde prøvet før, og jeg gik i gang med at smide de 12-14 kg jeg havde taget på og var blevet ked af. Denne rejse viste mig for alvor, hvor meget man kan opnå hvis man vil, og hvor vigtig både fysisk og mental sundhed er i livet.

Slank igen og fit for fight, startede jeg min uddannelse i Global Nutrition and Health og blev færdig som bachelor i 2018. Denne studietid var en kæmpe succes, og jeg elskede at fordybe mig i min passion og lære en masse inspirerende mennesker at kende, som var mere som mig selv. Og da vi nåede til coaching uddannelsen, så vidste jeg, at det var noget jeg ville bruge. Læring om hele den globale fedmeepidemi og alvoren i den største sundhedskrise nogensinde gjorde det også tydeligt for mig, hvor meget potentiale der er for at hjælpe andre. Pludselig blev jeg introduceret til en masse redskaber til, hvordan man på det individuelle plan praktisk kan hjælpe andre og skabe mere sundhed og livsglæde. Coaching blev min passion, og jeg fortsatte på endnu en coaching uddannelse efterfølgende, for at lære mere omkring hvordan man bedst hjælper andre.

Trods mit studie, så kaldte fordybelsen i spiritualitet og yoga også på mig, og resulteret i to spændende juleferier alene i Costa Rica og et to måneders praktik ophold samme sted, som jeg blev forelsket i. Min ideelle drømmehverdag blev til virkelighed hver gang jeg kom, og jeg boede på samme hyggelige hostel lige ved strand og jungle i Santa Teresa. Fordybelsen i yoga hver dag og et praktikophold med min yogalærer var mere end jeg kunne have drømt om. Nu kunne jeg også undervise yoga derhjemme. Alle rejserne gav mig et ekstremt håb, fordi jeg oplevede at min drøm om min livsstil fandtes et sted, og det var slet ikke så uopnåeligt igen.

Jeg vidste stadig ikke præcis hvad jeg ville bagefter, og denne uvished påvirkede mig en del. Jeg var kun motiveret til at gøre noget, som virkelig gav mening for mig, og det var drænende at være i denne uvished om hvad det var. Kunne jeg ikke bare blive ansat et sted, følge hvad der blev sagt, tjene mine penge, og være tilfreds? Selv om jeg prøvede, var svaret altid nej. Penge og status gav mig oprigtigt ingen tilfredsstillelse, og jeg vidste, at jeg blev nødt til at skabe min passion og bane min egen vej, med mest frihed, kreativitet, kærlighed og nærvær.

Jeg vidste, at jeg ville hjælpe andre med at opnå success og mere sundhed, men hvordan jeg skulle gøre det, var hele tiden det store spørgsmål. Det svingede mellem dage med alt for mange idéer og inspiration, til dage hvor jeg følte mig handlingslammet og overvældet både af mulighederne og begrænsningerne.

Nu underviser jeg yoga, arbejder på en skole, er personlig træner og sundhedscoach, og har fundet mere ro i processen og det uvisse. Jeg har også skabt mere klarhed omkring, hvordan jeg vil være selvstændig og opnå mit mål om at leve af at hjælpe andre. Min kærlighed for at lære nyt mærker jeg mere end nogensinde før, og med mere vilje, tro, hjælp, og erfaring end tidligere, er jeg meget taknemmelig for at føle mig godt på vej imod mit mål.

Ord fra andre

Gode oplevelser deles

“Stine leads by example. She is a great listener and has inspired my confidence.”

“Stine has been inspiring my confidence and encouraging me to live an active and healthy lifestyle for the past 15 years! She truly leads by example. Stine is a great listener and invests herself into helping others, which makes her not only a great lifestyle coach, but a great friend and advocate!”

Ilana

“Det har været spændende at få nye indsigter, og blive mere klar over hvad jeg skal gøre gennem vores gode samtaler.”

”Det er nemt at åbne op til Stine, og hendes empati og forståelse gør det trygt at snakke om alt. Det er dejligt ikke at føle sig dømt. Hun er god til at hjælpe med at skabe dybere refleksioner som giver gode indsigter. Efter vi snakker, giver tingene mere mening og jeg bliver klar over hvad jeg skal gøre.

Emil

“Jeg kunne endelig bevare motivationen og opnå holdbare resultater med et længere forløb på 10 sessioner”

“Jeg har slidt med at opnå et vægttab, og så starter jeg hos Stine. Hun fik mig til at blive motiveret og hun fandt den rigtig metode med mad og træning som fungerede for mig. Og det var slet ikke så ekstremt, som man måske tror det skal være. Man må selvfølgelig også have motivation selv, men hun hjælper dig på rette vej. Jeg anbefaler at tage 10 timer så du kommer på rette vej! Det er jo typisk, at man starter godt, og så kommer der nogle hårde uger, og dér er det super at have nogle ekstra timer til at blive motiveret. ”

Tiril

“Du får redskaber til at opbygge selvdisciplin så du skaber holdbare ændringer i dit liv, som øger din glæde og energi.”

“Stine Glem har været tilknyttet Unplugged Juice gennem en årrække og har været en meget vigtig samarbejdspartnerne for udvikling af konceptet Unplugged Juice.

Som sundhedscoach har Stine hjulpet vores kunder med at nå deres mål, optimere deres livsstil, og øge glæden, kvaliteten, og energien i hverdagen. Hun hjælper dig bl.a. med at opbygge motivation og selv-disciplin, og give redskaber til vedligeholdelse. Stine kan både ligge kostplan, vejlede omkring mad, og lave træningsprogrammer.”

Søren

“Jeg fik nye indsigter i, hvordan jeg kunne rykke fremad på trods af en travl hverdag. Med Stine fandt jeg gejsten og kunne bryde usunde vaner.”

Jeg har hele mit liv dyrket sport i stor stil og trænet med vægte. Jeg havde dog ramt et plateau hvor jeg ikke følte en balance i kroppen og manglede motivation og inspiration. Alle dele blev der åbnet op for gennem mine samtaler med Stine. Hendes holistiske tilgang gav et helt andet indblik i hvordan at tingene kunne hænge sammen i en travl hverdag. Jeg kan klart anbefale at tage en samtale med Stine, hvis man ligesom jeg har brug for mere overskud og mangler at finde en livsstil der giver mening i det lange løb. Nogle gange er der brug for et professionelt perspektiv for at finde gejsten og bryde usunde vaner.

Phillip