Sundhedscoaching

Opbyg et stærkt fundament både fysisk og mentalt

 

Sundhedscoaching kan bl.a. hjælpe dig med at:

✔ Få et overskueligt livsstilsoverblik så du kan holde styr på dine mål og hvordan du optimerer din hverdag

✔ Forstå dig selv bedre og mærke dig selv mere, så du kan tage bedre beslutninger som hjælper dig

✔ Give slip på gamle mønstre, begrænsende overbevisninger og tanker som holder dig tilbage

✔ Blive mere klar omkring dine personlige mål og hvordan du bedst opnår dem

✔ Skabe nye gode vaner som støtter dig i hverdagen

✔ Være mere nærverende og nyde livet mere uden bekymringer og unødvendig stress

✔ Opbygge mere selvtillid, selvværd, selvkærlighed, glæde, overskud og indre ro

 

Sådan foregår det:

➳ Vi starter med et introduktionsopkald inden forløbet starter (inkluderet i prisen)

➳ Vi mødes der hvor du har det bedst – hos dig, hos mig (København eller Gilleleje), udendørs eller online

➳ Vi snakker sammen i ca. en time og laver de øvelser som vi aftaler giver dig mest der hvor du er lige nu.

➳ Sammen laver vi det bedste forløb til dig, hvor der også er plads til at inddrage personlig træning og/eller kostvejledning

Sundhedscoaching

Hvad betyder sundhed for dig?

For mig betyder det, at jeg har et stærkt fundament af gode vaner som støtter op om en velfungerende krop, et stærkt mindset, og et mentalt overskud og glæde. Ved at opbygge et solidt sundhedsfundament af nærende kost, fysisk aktivitet, søvn, og nærvær, så bliver alt andet som man ønsker sig også nemmere, sjovere, og mere nydelsesfyldt – og derfor mere opnåeligt – uanset hvad målet er. I sundhedscoaching er målene som regel sundhedsrelateret og centreret omkring optimering af krop, energiniveau, overskud, velvære, og mindset.

Optimering af din fysiske sundhed har en stor indflydelse på dine følelser, mentale tilstand, og oplevelse af livet, og derfor starter vi dér.

Opbyg din tro på dig selv, din selvkærlighed, og din evne til dagligt at tage gode beslutninger som fylder dig op.

Gennem sundhedscoaching får du et dybdegående og skræddersyet forløb med fokus på mindset, mental og fysisk sundhed – med fokus på holdbare livsstilsændringer som skaber mere energi, glæde, indre ro og sundhed. Jeg giver dig redskaber til at nå dine mål og udvikle dig gennem processen. 

 

Mine coaching værdier

Hvordan er et forløb med mig?

Mange har en intention om at leve sundere, men det er ikke altid nemt at få afsat tid til dybere reflektion over hvordan det kan gøres og hvilken strategi der skal lægges for at lykkedes med det i praksis. Som sundhedscoach skaber jeg et nærværende og trygt space, så vi sammen kan udforske dine vaner og hverdag. Derfra gør vi det så simpelt og overskueligt som muligt for dig at tage handling på det som er mest effektivt for dig. Du får redskaber som kan hjælpe dig med de udfordringer du har, og jeg guider og støtter dig gennem hele forløbet.

Du vælger selv i mellem telefonsamtaler, videosamtaler, gåturer eller at mødes og sidde sammen.

HOLDBART

Det er essentielt at ændre vaner og opbygge en anderledes livsstil, som du kan fortsætte med, hvis dine resultater skal holde. ”The sweet spot” er når disse ændringer er nøje udvalgt til at støtte dine mål, og de sker i det rette tempo, så de er opbygget til dig og din hverdag. Det er vigtigt ikke at gøre tingene sværere end højest nødvendigt, men samtidig sørge for at der rykkes frem i den rigtige retning. Jeg møder dig lige dér hvor du er, og hjælper dig med at lave ændringerne på den mest optimale måde for at ramme din ”sweet spot”. Du vil løbende blive mere og mere komfortabel med de nye vaner og begynde at nyde din nye livsstil, så du ikke vil tilbage til den gamle.

FLEKSIBELT

At starte et coaching forløb skal ikke være et uoverskueligt projekt, som tager på din energi fordi du skal holde styr på en masse. Når du har taget beslutningen om at starte, står jeg for at skabe den bedste struktur til dig, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre ind i mellem vores møder, for at sikre, at du løbende rykker frem. Til enhver tid, kan en coaching session også blive til en personlig træning eller dybdegående kostvejledning/evt. madlavningstime hvis det ønskes. Sessionerne kan også fordeles over længere tid, hvilket kan være en stor fordel i nogle tilfælde. Gennem forløbet, evaluerer vi processen og laver altid justerering når det er nødvendigt. Med din viljestyrke og indsats, hjælper jeg dig med at nå dine mål på den nemmeste måde. 

HOLISTISK

Vi er mere end bare vores fysiske krop. Vores fysiske og mentale/psykiske helbred hænger tæt sammen, og begge påvirker hinanden. Det holistiske menneskesyn tager højde for ”det hele menneske”, når vi forbedrer vores sundhed og velvære. Hvis der er noget galt i din krop, kan det fx spænde ben for, at du har det godt mentalt eller mangler overskud. Og ligeledes, hvis du ikke har det godt mentalt, kan din krop nemmere komme ud af balance og bliver negativt påvirket. Alle mine forløb har derfor en holistisk tilgang.

SKRÆDDERSYET

Jeg møder dig dér hvor du står lige nu, og sørger for, at du rykker frem i dit tempo. Der er ikke to personer som er ens – og derfor er der heller ikke to forløb hos mig som er ens. Jeg er opmærksom på dig hele vejen igennem, sådan så jeg kan sammensætte det bedste forløb til dine behov og give dig de mest brugbare redskaber lige dér hvor du står i processen. Min fordybelse og mit nærvær prioriterer jeg altid i mine coaching timer, fordi forståelse af dig og dit liv er afgørende for at kunne opbygge tillid og skræddersy en plan som styrker dig og fungerer i længden.

DEDIKATION

Som regel ved vi godt, at det er fysisk muligt at opnå det vi ønsker, og vi ved ofte også godt hvad der skal til. Men hvad er det så der sker (eller ikke sker!)? Hvorfor er vi ikke dér, hvor vi gerne vil være? Hverdagen og indgroede vaner tager over, og vi rykker os ikke. For at få et nyt resultat, skal der ske nye handlinger. Sammen udforsker vi din motivation og opbygger din dedikation til dit mål.  Ændringer er ofte ikke nemme at lave og kræver vedvarende disciplin ind til de er blevet til vaner.  Med fuld dedikation fra min side får du redskaber til at lave de ændringer der skal til. Mellem vores sessioner, investerer jeg altid tid på at forberede mig, sådan så jeg kan give dig det bedste input til at rykke dig fremad.

MINDSET FOKUSERET

Mindset/mental indstilling er altafgørende for at opnå holdbare resultater, og derfor er dette program langt fra kun en kostplan eller et træningsprogram. Det handler i høj grad om at ændre den måde du tænker på, så du kan udvikle dig og dermed på sigt selv kan lave de nødvendige justeringer for at opnå dine mål.  Vi arbejder bl.a. med reflektionsøvelser så du lærer dig selv bedre at kende og kan styrke dit mindset.

Mere overskud & mere glæde

Når vi skaber et sundt fundament af fysisk sundhed, så har vi det også mentalt bedre og kan nyde livet og dem vi holder af. Vi kan møde op og være I overskud, vi har mere at give, og er mere åbne for at nyde hinanden

 

HOLDBART

Vi går IKKE efter et ”quick fix”

– men i stedet holdbare vaner som støtter dine mål.

 

FLEXIBELT

Det skal passe godt til din hverdag, så det er så nemt som muligt for dig.

 

HOLISTISK

Et forløb skal styrke dig både fysisk og mentalt, da begge hænger tæt sammen.

 

 

SKRÆDDERSYET

Jeg prioriterer fordybelse og nærvær, så forløber bliver lavet optimalt til dig og dine behov.

 

DEDIKERET

Du vil mærke min fulde dedikation til vores forløb, og jeg hjælper dig med at holde motivationen undervejs.

 

MINDSET FOKUSERET

Vi arbejder altid med indstilling, da det er vores mindset der i sidste ende styrer vores tanker og handlinger, og derfor evnen til at nå vores mål.

MANGE MULIGHEDER

Se et overblik over forskellige forløb jeg tilbyder

GODE PRISER

Det skal være til at betale

 

LÆS MERE OM