Priser

Sundhedscoaching // Personlig træning

 

 

Forkæl din krop & styrk dit mindset

Praktisk

Skab dit eget forløb:

Mulighed for både sundhedscoaching og personlig træning i samme forløb

Hvor mødes vi?

Westend 18, København V

Eller walk & talk // telefon // video

Personlig træning

Der er mange fordele både fysisk og psykisk ved regelmæssig fysisk aktivitet. Nyd bl.a. at få mere energi, bedre humør, samtidig med at du også øger din forbrænding, får bedre søvn og sænker risikoen for livsstilssygdomme. Motion er også godt for din hjernes sundhed og hukommelse, plus det kan mindske nogle slags smerter i kroppen.

Sundhedscoaching

Det er ikke altid nemt at overskue hvad der skal gøres eller hvordan, når det gælder optimering af sundhed. Det er blevet lidt af en jungle at navigere i, og alle har forskellige meninger og behov. Jeg kan hjælpe dig med at få et simpelt overblik over det hele, lave en skræddersyet plan, og give dig redskaber til at overkomme dine udfordringer som står i vejen for, at du nyder din krop og har overskud i hverdagen til det som er vigtigt.

Mental sundhed

Med et sundhedscoaching forløb vil du også lære dig selv bedre at kende og udvikle dig. Du bliver mere bevidst om dine værdier, tankemønstre, vaner, mm. Derfor er det nemmere for dig at fortsætte med at blive den bedste udgave af dig selv og opnå endnu mere af det du ønsker. Med et stærkt fundament af sunde vaner i hverdagen, skaber du også mere energi, overskud og glæde.

Og det er helt sikkert noget dine nærmeste også vil nyde.

Jeg hjælper bl.a med at:

 

– opbygge motiverende og holdbare træningsvaner

– designe en madplan til dig som støtter dit mål

– skabe mere overskud og glæde i hverdagen

 

Til dig som:

– vil i gang med at træne og ønsker et skræddersyet program, god struktur, motivation og optimal teknik

– ønsker sundere madvaner og vil lære hvordan du kan gribe det an, så du opnår dit mål på en effektiv og holdbar måde

– evt. vil kombinere sundhedscoaching og personlig træning for at skabe langvarige livsstilsændringer, fordi vi også arbejder med mindset og personlig udvikling

 

 

Hvad ville du gøre hvis du havde meget mere energi og overskud?

 

 

Styrk din krop og dit mindset

 

Opbyg gode vaner som gør det nemmere for dig at leve sundt. Få hjælp til at gøre det på din måde, så det bliver sjovt, inspirende og motiverende.

 

 

Personlig udvikling

Udvikling giver tilfredshed. Når vi forbedrer den måde vi er til stede på i verden, forbedre vi vores relationer, effektiviteten af vores arbejde, og vores generelle tilfredshed med os selv og livsglæde. Jo mere fyldt op vi selv er, jo mere har vi at give til andre og verden. Og jo mere nyder vi livet.

 

Lev for hverdagen, ikke for weekenden.

Sundhedscoaching // Personlig træning

 Forkæl din krop & styrk dit mindset.

Når du har et stærkt fundament af gode vaner som styrker din krop og mindset, så bliver alt andet også nemmere, sjovere, og mere nydelsesfyldt.

Krop og sind påvirker begge hinanden. Optimering af din energi og sundhed på en holistisk måde, er én af de bedste investeringer du kan lave.

Opbyg din tro på dig selv, din selvkærlighed, og din evne til at reflektere og tage gode beslutninger som giver dig glæde.