Priser

Sundhedscoaching // Personlig træning

 

 

Forkæl din krop & styrk dit mindset

Praktisk

Skab dit eget forløb:

Mulighed for både sundhedscoaching og personlig træning i samme forløb

Hvor mødes vi?

Westend 18, København V

Eller walk & talk // telefon // video

Personlig træning

Der er mange fordele både fysisk og psykisk ved regelmæssig fysisk aktivitet. Nyd bl.a. at få mere energi, bedre humør, samtidig med at du også øger din forbrænding, får bedre søvn og sænker risikoen for livsstilssygdomme. Motion er også godt for din hjernes sundhed og hukommelse, plus det kan mindske nogle slags smerter i kroppen.

Sundhedscoaching

Det er ikke altid nemt at overskue hvad der skal gøres eller hvordan, når det gælder optimering af sundhed. Det er blevet lidt af en jungle at navigere i, og alle har forskellige meninger og behov. Jeg kan hjælpe dig med at få et simpelt overblik over det hele, lave en skræddersyet plan, og give dig redskaber til at overkomme dine udfordringer som står i vejen for, at du nyder din krop og har overskud i hverdagen til det som er vigtigt.

Mental sundhed

Med et sundhedscoaching forløb vil du også lære dig selv bedre at kende og udvikle dig. Du bliver mere bevidst om dine værdier, tankemønstre, vaner, mm. Derfor er det nemmere for dig at fortsætte med at blive den bedste udgave af dig selv og opnå endnu mere af det du ønsker. Med et stærkt fundament af sunde vaner i hverdagen, skaber du også mere energi, overskud og glæde.

Og det er helt sikkert noget dine nærmeste også vil nyde.

Jeg hjælper bl.a med at:

 

– opbygge motiverende og holdbare træningsvaner

– designe en madplan til dig som støtter dit mål

– skabe mere overskud og glæde i hverdagen

 

Til dig som:

– vil i gang med at træne og ønsker et skræddersyet program, god struktur, motivation og optimal teknik

– ønsker sundere madvaner og vil lære hvordan du kan gribe det an, så du opnår dit mål på en effektiv og holdbar måde

– evt. vil kombinere sundhedscoaching og personlig træning for at skabe langvarige livsstilsændringer, fordi vi også arbejder med mindset og personlig udvikling

 

 

Hvad ville du gøre hvus du havde meget mere energi og overskud?

 

 

Styrk din krop og dit mindset

 

Opbyg gode vaner som gør det nemmere for dig at leve sundt. Få hjælp til at gøre det på din måde, så det bliver sjovt, inspirende og motiverende.

 

 

Personlig udvikling

Udvikling giver tilfredshed. Når vi forbedrer den måde vi er til stede på i verden, forbedre vi vores relationer, effektiviteten af vores arbejde, og vores generelle tilfredshed med os selv og livsglæde. Jo mere fyldt op vi selv er, jo mere har vi at give til andre og verden. Og jo mere nyder vi livet.

 

Lev for hverdagen, ikke for weekenden.

Ord fra andre

Gode oplevelser deles

“Stine leads by example. She is a great listener and has inspired my confidence.”

“Stine has been inspiring my confidence and encouraging me to live an active and healthy lifestyle for the past 15 years! She truly leads by example. Stine is a great listener and invests herself into helping others, which makes her not only a great lifestyle coach, but a great friend and advocate!”

Ilana

“Det har været spændende at få nye indsigter, og blive mere klar over hvad jeg skal gøre gennem vores gode samtaler.”

”Det er nemt at åbne op til Stine, og hendes empati og forståelse gør det trygt at snakke om alt. Det er dejligt ikke at føle sig dømt. Hun er god til at hjælpe med at skabe dybere refleksioner som giver gode indsigter. Efter vi snakker, giver tingene mere mening og jeg bliver klar over hvad jeg skal gøre.

Emil

“Jeg kunne endelig bevare motivationen og opnå holdbare resultater med et længere forløb på 10 sessioner”

“Jeg har slidt med at opnå et vægttab, og så starter jeg hos Stine. Hun fik mig til at blive motiveret og hun fandt den rigtig metode med mad og træning som fungerede for mig. Og det var slet ikke så ekstremt, som man måske tror det skal være. Man må selvfølgelig også have motivation selv, men hun hjælper dig på rette vej. Jeg anbefaler at tage 10 timer så du kommer på rette vej! Det er jo typisk, at man starter godt, og så kommer der nogle hårde uger, og dér er det super at have nogle ekstra timer til at blive motiveret. ”

Tiril

“Du får redskaber til at opbygge selvdisciplin så du skaber holdbare ændringer i dit liv, som øger din glæde og energi.”

“Stine Glem har været tilknyttet Unplugged Juice gennem en årrække og har været en meget vigtig samarbejdspartner for udvikling af konceptet Unplugged Juice.

Som sundhedscoach har Stine hjulpet vores kunder med at nå deres mål, optimere deres livsstil, og øge glæden, kvaliteten, og energien i hverdagen. Hun hjælper dig bl.a. med at opbygge motivation og selv-disciplin og give redskaber til vedligeholdelse. Stine kan både udarbejde kostplan, vejlede omkring mad, og lave træningsprogrammer.”

Søren

“Jeg fik nye indsigter i, hvordan jeg kunne rykke fremad på trods af en travl hverdag. Med Stine fandt jeg gejsten og kunne bryde usunde vaner.”

Jeg har hele mit liv dyrket sport i stor stil og trænet med vægte. Jeg havde dog ramt et plateau hvor jeg ikke følte en balance i kroppen og manglede motivation og inspiration. Alle dele blev der åbnet op for gennem mine samtaler med Stine. Hendes holistiske tilgang gav et helt andet indblik i hvordan at tingene kunne hænge sammen i en travl hverdag. Jeg kan klart anbefale at tage en samtale med Stine, hvis man ligesom jeg har brug for mere overskud og mangler at finde en livsstil der giver mening i det lange løb. Nogle gange er der brug for et professionelt perspektiv for at finde gejsten og bryde usunde vaner.

Phillip

Sundhedscoaching // Personlig træning

 Forkæl din krop & styrk dit mindset.

Når du har et stærkt fundament af gode vaner som styrker din krop og mindset, så bliver alt andet også nemmere, sjovere, og mere nydelsesfyldt.

Krop og sind påvirker begge hinanden. Optimering af din energi og sundhed på en holistisk måde, er én af de bedste investeringer du kan lave.

Opbyg din tro på dig selv, din selvkærlighed, og din evne til at reflektere og tage gode beslutninger som giver dig glæde.