Priser

Personlig træning // Sundhedscoaching // Life coaching // Teen coaching // Yoga

 

 

Forkæl din krop, styrk dit mindset

Kom godt i gang

Hvor:

Samtale via telefon // video // sidde sammen // gå en tur.

Skab dit eget forløb:

Mulighed for et skræddersyet forløb som består af flere forskellige sessioner 

Tilmeld jer som gruppe til træning eller yoga

Mange forskellige forløb og fleksibiltet i forhold til lokation (Jeg er primært i København og Gilleleje)

 

Se alle mulighederne her

Online teen coaching workshops

– Bliv en del af fællesskabet – 

Overblik over alle tilbud

Personlig træning

Der er mange fordele både fysisk og psykisk ved regelmæssig fysisk aktivitet. Nyd bl.a. at få mere energi, bedre humør, samtidig med at du også øger din forbrænding, får bedre søvn og sænker risikoen for livsstilssygdomme. Motion er også godt for din hjernes sundhed og hukommelse, plus det kan mindske nogle slags smerter i kroppen.

Sundhedscoaching

Det er ikke altid nemt at overskue hvad der skal gøres eller hvordan, når det gælder optimering af sundhed. Det er blevet lidt af en jungle at navigere i, og alle har forskellige meninger og behov. Jeg kan hjælpe dig med at få et simpelt overblik over det hele, lave en skræddersyet plan, og give dig redskaber til at overkomme dine udfordringer som står i vejen for, at du nyder din krop og har overskud i hverdagen til det som er vigtigt.

Life coaching

Hvad er dine dybeste længsler? Hvad ønsker du dig allermest? Hvad er vigtigst for dig i livet, og lever du i integritet med dine værdier? Lær dig selv bedre at kende gennem coaching, hvor der er tid til fordybelse og reflektion, og jeg giver dig redskaber til at udvikle dig, så du kan blive den bedste udgave af dig selv og bane vejen til dine drømme og mål.

Yoga

Foreningen af krop og sind gennem yoga er blevet praktiseret gennem mange tusinde af år, og af gode grunde. Der er uendelige måder at dyrke yoga på, men når du finder en praksis der passer til dig, så er gevinsten stor! Yoga er for alle, og jeg nyder især at hjælpe andre i gang, som ikke har meget erfaring. At opleve den kæmpe glæde og ro som yoga skaber  er magisk. Jeg opfordrer dig til at læse mere!

Events

 

Prøv et af mine events, hvor du kan connect med andre, mærke dig selv mere, og fordybe dig i nærvær.

➳  Intuitiv Dans/Moving Meditation

➳  Journaling Workshop

➳  Connecting Workshop

Fleksibilitet

 

Samtale over telefon // video // sidde sammen // gå en tur.

Mulighed for et mix af coaching, personlig træning og yoga

Tilmeld jer træning eller yoga som gruppe

Spørg gerne hvis du har andre ønsker

Næring til din krop og sjæl

 

Opbyg gode vaner som gør det nemmere for dig at leve sundt. Få hjælp til at gøre det på din måde, så det bliver sjovt, inspirende og motiverende.

 

 

Personlig udvikling

Udvikling giver tilfredshed. Når vi forbedrer den måde vi er til stede på i verden, forbedre vi vores relationer, effektiviteten af vores arbejde, og vores generelle tilfredshed med os selv og livsglæde. Jo mere fyldt op vi selv er, jo mere har vi at give til andre og verden. Og jo mere nyder vi livet.

Kom i top form

 

Sund krop og stærkt mindset

Lad mig høre mere om dine ønsker og mål

Gå til bunden af siden og book en gratis og uforpligtende snak omkring dine ønsker.

 

Ord fra andre

Gode oplevelser deles

“Stine leads by example. She is a great listener and has inspired my confidence.”

“Stine has been inspiring my confidence and encouraging me to live an active and healthy lifestyle for the past 15 years! She truly leads by example. Stine is a great listener and invests herself into helping others, which makes her not only a great lifestyle coach, but a great friend and advocate!”

Ilana

“Det har været spændende at få nye indsigter, og blive mere klar over hvad jeg skal gøre gennem vores gode samtaler.”

”Det er nemt at åbne op til Stine, og hendes empati og forståelse gør det trygt at snakke om alt. Det er dejligt ikke at føle sig dømt. Hun er god til at hjælpe med at skabe dybere refleksioner som giver gode indsigter. Efter vi snakker, giver tingene mere mening og jeg bliver klar over hvad jeg skal gøre.

Emil

“Jeg kunne endelig bevare motivationen og opnå holdbare resultater med et længere forløb på 10 sessioner”

“Jeg har slidt med at opnå et vægttab, og så starter jeg hos Stine. Hun fik mig til at blive motiveret og hun fandt den rigtig metode med mad og træning som fungerede for mig. Og det var slet ikke så ekstremt, som man måske tror det skal være. Man må selvfølgelig også have motivation selv, men hun hjælper dig på rette vej. Jeg anbefaler at tage 10 timer så du kommer på rette vej! Det er jo typisk, at man starter godt, og så kommer der nogle hårde uger, og dér er det super at have nogle ekstra timer til at blive motiveret. ”

Tiril

“Du får redskaber til at opbygge selvdisciplin så du skaber holdbare ændringer i dit liv, som øger din glæde og energi.”

“Stine Glem har været tilknyttet Unplugged Juice gennem en årrække og har været en meget vigtig samarbejdspartner for udvikling af konceptet Unplugged Juice.

Som sundhedscoach har Stine hjulpet vores kunder med at nå deres mål, optimere deres livsstil, og øge glæden, kvaliteten, og energien i hverdagen. Hun hjælper dig bl.a. med at opbygge motivation og selv-disciplin og give redskaber til vedligeholdelse. Stine kan både udarbejde kostplan, vejlede omkring mad, og lave træningsprogrammer.”

Søren

“Jeg fik nye indsigter i, hvordan jeg kunne rykke fremad på trods af en travl hverdag. Med Stine fandt jeg gejsten og kunne bryde usunde vaner.”

Jeg har hele mit liv dyrket sport i stor stil og trænet med vægte. Jeg havde dog ramt et plateau hvor jeg ikke følte en balance i kroppen og manglede motivation og inspiration. Alle dele blev der åbnet op for gennem mine samtaler med Stine. Hendes holistiske tilgang gav et helt andet indblik i hvordan at tingene kunne hænge sammen i en travl hverdag. Jeg kan klart anbefale at tage en samtale med Stine, hvis man ligesom jeg har brug for mere overskud og mangler at finde en livsstil der giver mening i det lange løb. Nogle gange er der brug for et professionelt perspektiv for at finde gejsten og bryde usunde vaner.

Phillip

Sundhedscoaching // Personlig træning

 Forkæl din krop & styrk dit mindset.

Når du har et stærkt fundament af gode vaner som styrker din krop og mindset, så bliver alt andet også nemmere, sjovere, og  mere nydelsesfyldt. 

Krop og sind påvirker begge hinanden. Optimering af din energi og sundhed på en holistisk måde, er én af de bedste investeringer du kan lave.

Opbyg din tro på dig selv, din selvkærlighed, og din evne til at reflektere og tage gode beslutninger som giver dig glæde.